Servicii

ART Marketing nu este doar o agenție, este un partener.

Alege cele mai bune servicii de marketing pentru afacerea ta!

Servicii profesionale de fotografie produs

Fiți acolo când publicul vostru navighează pe net. Vă vom ajuta să atrageți atenția publicului în timp ce navighează pe website-urile preferate prin proiectarea și crearea de reclame captivante adaptate mesajului și intereselor clienților voștri. Publicitatea online este un mod eficient de a crește gradul de cunoaștere a brandului tau și de a direcționa traficul către site-ul sau pagina dorită.
Vei beneficia de un website care va diferenția brand-ul tău în mediul online. Totodată va converti mai mulți vizitatori ai site-ului în potențiali clienți. Construim site-ul de la 0, SEO-friendly și complet personalizat, în funcție de nevoile și dorințele tale, folosind platforma WordPress, cel mai utilizat sistem de gestionare a conținutului (CMS) din lume.
Brandingul consecvent este modul în care companiile de succes se separă de mulțime. Graficienii noștri se mândresc cu realizarea unor piese atractive și creative care să spună o poveste și să îi oblige pe potențialii cumpărători să facă următorul pas în ciclul de vânzări. Materialele de marketing bine concepute sunt mai atractive și mai plăcute de citit. Prin designul creativ, vă putem ajuta afacerea să furnizeze cu succes informații printr-o varietate de canale.

Administrarea unui site web este practica de a menține site-ul tău funcțional, eficient și în siguranță.
Planificăm și aducem îmbunătățiri constante site-ului dumneavoastră. Construim pagini web, remediem erori și gestionăm conținutul web al site-ului dumneavoastră. 

Suntem într-o epocă în care mai mult de 90% dintre consumatorii de conținut online se asteaptă ca un brand să aibă o prezență pe rețelele sociale. Dar, nu orice prezență, consumatorii se asteaptă să vadă o strategie de social media direcționată către nevoile lor.

Site-ul web este, fără indoială, cel mai important activ de promovare și ar trebui să servească drept reprezentant de vânzări online 24/7. Dar cum transformi vizitatorii tăi online în clienți? Cu ajutorul serviciilor noastre de administrare și editare a conținutului site-ului tău.

SEO presupune optimizarea conținutului site-ului tău, astfel încât să fie cat mai ușor de ,,înțeles” adică indexat de motorul de căutare, cu precădere Google. Pe scurt constă în procesul de îmbunătățire a site-ului tău pentru a crește vizibilitatea acestuia în motoarele de căutare. Cu cât paginile site-ului tău au o vizibilitate mai bună în rezultatele căutării, cu atât este mai probabil să atragi atenția clienților potențiali, să crești numărul de vizitatori și apoi să-i convertești în clienți.

În prezent toți consumatorii sunt conectați la tehnologia digitală 24/7. Dar cum competiția pentru atenția lor este una acerba, nu este intotdeuna usor sa le-o castigi. E-mail marketing-ul rămane una dintre cele mai bune modalități de promovare, în fața clienților existenti dar și potențiali. 

Landing page-uri și formulare de înscriere

User testing este procesul prin care interfața și funcțiile unui site web, aplicație, produs sau serviciu sunt testate de utilizatori reali care îndeplinesc sarcini specifice în condiții reale.
Scopul acestui proces este de a evalua utilizabilitatea acelui site web sau a aplicației și de a decide dacă produsul este gata să fie lansat pentru utilizatorii reali.

Stiai că branding-ul realizat într-un mod consecvent și coordonat aduce cu peste 20% mai mult venit anual? În mod surprinzator, în ciuda avantajelor evidente, doar una din patru companii urmează o strategie de branding, care să se regăsească într-un Brand book pe care să-l aplice în mod consecvent.
error: Content is protected !!